VIKTIG: Endring i støtte og drift av IP-kameraserien Easy Pro View og CamLine Pro

• Oppdatert

For øyeblikket øker den teknologiske utviklingen og kravene raskt. Dette inkluderer også plattformene til våre Easy Pro View og CamLine Pro IP-kameraer. Easy Pro View og CamLine Pro-plattformene oppfyller ikke lenger kravene og kan ikke lenger oppgraderes. Nødvendigvis måtte vi dessverre bestemme oss for å avslutte støtten til begge IP-kameraplattformene: Easy Pro View og CamLine Pro.

Fra og med 1-1-2022 vil driften av Easy Pro View og CamLine Pro IP-kameraene endres. Fra denne dagen av vil serverne som brukes til ekstern tilgang til IP-kameraet ditt, bli deaktivert. Dette påvirker driften av IP-kameraet ditt. I det øyeblikket serverne er slått av, er fjerntilgang ikke lenger mulig. Push-varsler vil ikke lenger fungere.

Serverne slås av trinnvis. Det er mulig at hvis du har flere kameraer i gang, kan ett kamera miste fjerntilgang raskere enn et annet kamera. Ekstern tilgang kan fortsatt realiseres med en Synology NAS eller QNAP NAS (se nettsiden til NAS-produsenten). Internt, via ditt eget hjemmenettverk, fungerer kameraene som normalt. FTP eller for eksempel visning av bildene via nettleseren fortsetter også å fungere.

Vær oppmerksom på at appene Easy Pro View og CamLine Pro iOS og Androids ikke lenger vil bli støttet, og det er ingen flere oppdateringer for appene og kameraene.

Kameramodeller:

Easy Pro View: EM6250, EM6250HD, EM6260, EM6270, EM6275

CamLine Pro: EM6225, EM6230, EM6325, EM6330, EM6331, EM6350, EM6355, EM6360