EM6355 Android CamLine Pro-app niet beschikbaar in Google Play Store of niet compatibel met Android versie 14

• Bijgewerkt

De app is niet langer beschikbaar in de Google Play Store, we hebben hem op deze pagina beschikbaar gemaakt om te downloaden.

Voor Android kun je de onderstaande link gebruiken.

CamLine_Pro_Android_APP

Overweeg het gebruik van de CamLine Pro2 App, vooral als je Android versie 14 hebt.

CamLine_Pro_2_Android_APP

Installeren:

Het is belangrijk dat je na het downloaden het zipbestand uitpakt op je pc/laptop.

Zodra het zipbestand is geopend, staat de tekst "Alles uitpakken" in de rechterbovenhoek van de Windows Verkenner.

Kopieer vanuit de uitgepakte map het APK-bestand naar de Android-telefoon en tik erop om de installatie te starten.

De CamLine Pro en CamLine Pro2 App zijn nog steeds beschikbaar voor iPhone in de "App Store".