EM6304 Na het installeren van de NVR begint deze direct te piepen wanneer ik deze aanzet. Hoe schakel ik dit uit?

Het piepen wordt veroorzaakt doordat de harde schijf nog niet geformatteerd is. Het piepen zal stoppen wanneer de harde schijf is geformatteerd.

Formatteren van de harde schijf:

1. Klik op ‘Start’.
2. Vul het wachtwoord in dat je tijdens de installatiewizard hebt ingesteld en klik op ‘Inloggen’, of wanneer je geen wachtwoord hebt ingesteld, vul je geen wachtwoord in en klik je op ‘inloggen’.
3. Klik op ‘Disk’.
4. Je ziet nu de status van de interne harde schijf.
5. Zet een vinkje bij ‘Formatteren’.
6. Klik op ‘Formatteren’.
7. Klik op ‘Ja’ bij de vraag of je zeker weet dat je de schijf wilt formatteren, waarna er een ‘Formatteren’ melding wordt getoond. Wacht geduldig af totdat de harde schijf is geformatteerd.
8. Klik op ‘OK’ wanneer het ‘Formatteren geslaagd!’ scherm wordt getoond.
9. De interne harde schijf is nu klaar om gebruikt te worden.