EM6304 Hoe kan ik mijn NVR extern benaderen

Als u via een externe locatie wilt inloggen op uw NVR via de internet browser is het belangrijk dat u het poortnummer niet vergeet te typen achter uw extern ( WAN )  IP-adres. Poortnummer "1024" moet open staan in uw router om in te loggen en poortnummer "9000" moet open staan om de videobeelden van de aangesloten camera's te bekijken.

Bijvoorbeeld:

Uw NVR verkrijgt een IP-adres van uw router als volgt:

192.168.100.50

Dit IP-adres word via het internet bereikbaar gemaakt door poort 1024 open te zetten in uw router ( port forwarding ). Raadpleeg uw routers manual hoe u gebruik maakt van Port Forwarding.

U kunt nu de NVR via een externe locatie benaderen door in uw internet browser het extern (WAN) IP-adres in te geven gevolgd door poort 1024 die correspondeert met het IP-adres van je NVR.

Je kunt het extern IP adres opvragen door binnen je eigen netwerk te gaan naar het volgende internet adres: https://watismijnip.nl en noteer deze om je NVR van buitenaf te benaderen.

Voorbeeld: https://85.11.11.11:1024

Log nu in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Vergeet aub niet om ook port 9000 open te zetten in uw router anders heeft u geen toegang tot de camera beelden.

Als u probeert in te loggen via uw werkomgeving kan het zijn dat door middel van een firewall de toegang wordt geblokkeerd. Raadpleeg hiervoor uw systeembeheerder.