EM7680 Aansluitingen

• On/Off Schakelaar.
  • DC In: Aansluiting voor de voedingsadapter (5V).
  • Optische S/PDIF aansluiting: Aansluitingen om je digitale versterker op aan te sluiten.
  • LAN: Wordt gebruikt om de TV streamer met je netwerk te verbinden.
  • Micro-SD kaartlezer: Aansluiting voor externe geheugenkaarten zoals Micro-SD en Micro-SDHC kaarten.
  • HDMI aansluiting: Wordt gebruikt om je TV streamer met je HDMI televisie of HDMI versterker te verbinden.
  • USB 2.0 host poort: Wordt gebruikt om USB apparaten zoals USB harde schijven, USB geheugen sticks, draadloze keyboards en Wifi netwerk adapters op aan te sluiten.

* Ondersteuning voor draadloos toetsenbord: alle draadloze toetsenborden inclusief 2,4 GHz dongle zouden normaliter moeten werken, met uitzondering van Bluetooth toetsenborden. FN en mediaknoppen zullen mogelijk niet werken.