EM6304 De beveiligingsrecorder benaderen via de Web interface op het lokale netwerk

Je kunt de beelden van de beveiligingsrecorder bekijken en de instellingen aanpassen met behulp van Internet Explorer.

Om de beveiligingsrecorder te benaderen via je computer, dient de beveiligingsrecorder op je netwerk aangesloten te zijn.

1. Zorg ervoor dat de beveiligingsrecorder volledig is gestart en dat je het beeld van de beveiligingsrecorder op je scherm ziet.
  2. Klik op ‘Start’.

1. Vul het Administrator wachtwoord in dat je tijdens de installatiewizard hebt ingesteld en klik op ‘Inloggen’, of wanneer je geen wachtwoord hebt ingesteld, vul je geen wachtwoord in en klik je op ‘inloggen’.

1. Klik op ‘Information’.
  2. Klik op ‘Netwerk’.

1. Controleer of de beveiligingsrecorder een IP-Adres heeft ontvangen en controleer het ‘Web poort’ nummer”.
  2. Voer de webbrowser "Internet Explorer" van uw computer uit als administrator door met de rechtermuisknop op het pictogram “Internet Explorer” te klikken.

1. Voer het IP-adres van de NVR in de adresbalk in gevolgd door het nummer van de webpoort. Als de NVR bijvoorbeeld het IP-adres 192.168.1.120 en webpoortnummer '1024' heeft, moet u 'http://192.168.1.120:1024' in de adresbalk invoeren.
  2. Druk op de “Enter” toets van je toetsenbord om de webpagina te openen.

1. U ziet nu een inlogpagina waar u uw gebruikersnaam en / of wachtwoord kunt invoeren. Vul het wachtwoord in dat je hebt ingesteld tijdens de wizard en druk op de 'Enter' toets op je toetsenbord.
  2. De NVR zal u vragen om het wachtwoord te wijzigen.

1. Het NVR-wachtwoord moet ten minste één hoofdletter bevatten en het totale wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan. U ziet het volgende scherm:

1. Nadat het wachtwoord met succes is gewijzigd, zal de NVR u verzoeken opnieuw in te loggen.

1. Voer de nieuwe inloggegevens opnieuw in.

1. Wanneer u de NVR web interface voor de eerste keer opent, wordt u gevraagd om een plug-in te installeren. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen nodig met betrekking tot ActiveX. Hanteer de volgende stappen voordat u de plug-in wilt installeren.
  2. Open uw internet browser en klik op het tandwieltje rechtsboven in de pagina.EM6304_Webinterface_14.jpg
  3. Klik vervolgens op “Internetopties”.

1. Ga naar tabblad “Beveiliging” en klik op “aangepast niveau”. Klik op “OK”EM6304_Webinterface_11.jpg
  2. Neem de instellingen over zoals onderstaande afbeelding:

1. Klik op “OK”.
  2. Log nu weer in op de web interface van de NVR middels het bijbehorende IP adres, gebruikersnaam en wachtwoord. De browser vraagt nu om een plugin te installeren. Klik op installeren.EM6304_Webinterface_13.jpg