EM6304 Gebruikersnaam en wachtwoord ongeldig melding via de Internet Explorer; dit ondanks dat het juiste wachtwoord is ingevuld

-Tijdens de eerste installatie of na standaardfabrieksinstellingen, kan men in de NVR inloggen met alléén de gebruikersnaam “admin” zonder een wachtwoord in te voeren

-Indien er via de installatiewizard (Startup wizard) of via de Basic→User instellingen van de NVR een wachtwoord is ingesteld, dan is het wachtwoord tevens geldig, indien de NVR via deInternet Explorer wordt benaderd.

-Indien er geen wachtwoord is ingesteld en de NVR wordt via de Internet Explorer benadert, dan zal er een melding verschijnen om een wachtwoord in te stellen (verplicht)

-Het wachtwoord welke via de Internet Explorer wordt ingesteld, is tevens meteen een geldig wachtwoord indien men fysiek achter de NVR zelf inlogt

-Wordt het wachtwoord echter weer fysiek via de NVR gewijzigd naar een ander wachtwoord, dan zal het inloggen via de Internet Explorer problemen geven en zal steeds de melding "Username or password is incorrect!"verschijnen. Dit ondanks dat het juiste wachtwoord is ingevoerd in de Internet Explorer, waarbij het wel ter bevestiging, mogelijk is om met
ditzelfde wachtwoord fysiek in de NVR in te loggen

- Enigste mogelijkheid om dit ter verhelpen is: om fysiek via NVR in te loggen en een standaardfabrieksherstel uit te voeren en een definitief wachtwoord opnieuw in te stellen; dit via de NVR of via de Internet Explorer

Voorbeeld IP-adres NVR: http://192.105.78.77:1024