EM7480 Download Firmware, Software

Download Firmware :

EM7480 r11696 firmware

Versie r11696 (08-01-2015)
Nieuwe functies:
Bij DVD en Blu-Ray folder mappen is een keuzemenu toegevoegd die je de vraag stelt of je deze map wilt afspelen of wilt bladeren.

Verbeteringen:
Bug fix YouTube vastloper bij HD streams langer dan 15 minuten.
Map met meerdere MP4 bestanden kunnen nu achter elkaar worden afgespeeld door de >>| knop te gebruiken.
Bug fix DVD folder of ISO waarbij het niet mogelijk is om een ondertiteling te selecteren.

Technische aanpassingen:
Facebook APP verwijderd

Download software :

EM7480 thumbgen template

Windows 8/10 Samba fix

Vanwege beveiligingsredenen heeft Microsoft sinds de "Creator Update" de ondersteuning voor SMB1 protocol stop gezet.
Aangezien deze speler gebruikt maakt van hetzelfde Samba versie 1 protocol is het noodzakelijk om de volgende stappen toe te passen zodat je weer kunt streamen vanaf je Windows 10 PC/laptop.

Een register aanpassing zorgt ervoor dat SMBv1 weer word ingeschakeld in Windows en dus op deze manier weer kan communiceren met de speler via je thuisnetwerk.