EM6325 Na het installeren/updaten van de CamLine Pro APP op mijn Android toestel crashed de APP direct na het openen.

Om dit probleem te verhelpen dien je de volgende zaken te controleren/uit te voeren in de instellingen van je Android toestel.

Controleer of alle APP machtigingen goed staan in de instellingen van je Android telefoon:

• Ga op uw toestel naar "Instellingen".
  • Selecteer "Apps".
  • Zoek en selecteer "Camline Pro" in de lijst.
  • Selecteer "Machtigingen".
  • Zorg er voor dat alle machtigingen aan staan (schuifjes naar rechts).

Leegmaken van het Cache geheugen van de APP

• Ga op uw toestel naar "Instellingen".
  • Selecteer "Apps".
  • Zoek en selecteer "Camline Pro" in de lijst.
  • Selecteer "Opslag".
  • En selecteer vervolgens “Gegevens wissen

Start nu de APP opnieuw op, het crashen van de APP is nu opgelost.