EM6350 Ik ben mijn wachtwoord vergeten, reset password

Als U het wachtwoord bent kwijtgeraakt van uw camera kan dit reset worden door het programma HISearcher uit te voeren en de volgende stappen uit te voeren.

Download de "Eminent ipcam reset tool" (HiSearcher) hier.

Let op ! : Zorg ervoor dat uw camera via de netwerkkabel is aangesloten.

• Pak het ZIP bestand uit en Open “HiSearcher.exe

Let op ! : Na het openen van het programma, kan het zijn dat de Windows Firewall vraagt om het programma toegang te geven tot het Netwerk. Geef toegang tot het Netwerk "Allow access" of "Toegang toestaan" zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven.

• Klik “Next

• Selecteer de camera uit de camera lijst die je wilt herstellen.
  • Klik “Next

• Klik “Restore Password
  • Er verschijnt een melding: “Successful !” klik “OK” om de melding te sluiten.

De camera zal nu herstarten en kan weer benaderd worden met het standard wachtwoord “ipcam”.

Let op ! : Mocht je nog steeds problemen ondervinden met het gebruik van de reset tool, zet dan tijdelijk de virusscanner uit voordat de tool gestart wordt.