EM6325 Herstellen naar fabrieksinstellingen

In sommige gevallen kan het zijn dat je de EM6325 naar fabrieksinstellingen wilt herstellen. Bijvoorbeeld je bent je login gegevens kwijt van de EM6325. De enige oplossing is dan de camera naar fabrieksinstellingen herstellen.

In de video hieronder zie je hoe dit moet gebeuren. Onder de video staat beschreven hoe dit moet worden uitgevoerd.

Zorg ervoor dat de camera aanstaat, druk met een smal pinnetje de “Reset” knop in aan de achterkant van de EM6325 en houdt deze 15 seconden ingedrukt. De EM6325 is nu hersteld naar de fabrieksinstellingen en zal herstarten.EM6325_EM6330_EM6331_Reset.png

Let op ! : De login gebruikersnaam is “admin” zonder wachtwoord, het wachtwoord om de EM6325 te bekijken is na deze reset “ipcam”.

Let op ! : Wanneer de camera is hersteld naar fabrieksinstellingen en je voegt de camera toe in de APP dan zal de APP herkennen dat je het standaard wachtwoord gebruikt, je krijgt dan onderstaande melding om het wachtwoord te wijzigen. Wij adviseren dit ook z.s.m. uit te voeren om je privacy te beschermen.