EM6325 Het overzicht van de webpagina, Video settings

Hoe kan ik de kwaliteit van de gemaakte foto aanpassen die gemaakt worden door de camera?

De camera maakt gebruik van de beeldinstellingen voor de 2e video stream.

Hieronder staan de stappen hoe je deze instellingen kunt aanpassen.

Eerst moeten we het IP adres van de IP camera achterhalen. Wanneer je het IP adres van de camera niet weet, kun je deze achterhalen via de CamLine Pro PC software.

• Start de CamLine Pro PC software en klik op het + icoon klik vervolgens op “LAN search". De camera is terug te vinden met het Camera ID-nummer zoals vermeldt onderop de camera of ID-kaart. Dubbelklik met de linkermuisknop op de "camera ID" en een webbrowser wordt geopend.
  • In de adresbalk van de browser zie je bijvoorbeeld het IP-adres: https://192.168.8.10:443 vermeld staan. :443 = poortnummer en is van toepassing indien je de meest recente Firmware hebt geïnstalleerd. Krijg je geen inlogscherm te zien nadat de webbrowser is geopend, dan is de camera niet voorzien van de meest recente Firmware en gebruikt de camera standaard poort: 81. Wijzig poort: 443 naar 81 bijv. https://192.168.8.10:81 en druk op “Enter” om het adres opnieuw te activeren.
  • Het inlogscherm verschijnt nu, de standaard gebruikersnaam = admin en het wachtwoord kun je terugvinden op de bijgeleverde ID-kaart (4-cijferige code). Na een reset of Firmware update is het standaardwachtwoord hierna: ipcam
  • Het standaard wachtwoord kun je weer wijzigen, of in de CamLine Pro App of via het IP-adres (zoals hierboven beschreven) bij “Advanced Settings” en vervolgens via “User Accounts”.
  • Na inloggen; klik op "Sign in" (for IE, Firefox etc.).
  • Klik op "Options" (tandwiel).
  • Vanuit het menu selecteer “Video & Audio Settings
  • Selecteer “Video settings
  • De instellingen voor de foto’s staan onder de optie “Second stream
  • Wijzig hier de “Resolution
  • Druk op “OK” om de instellingen op te slaan.