EM6355 Het overzicht van de webpagina, Alarminstellingen , Bewegingsdetectie-instellingen inschakelen/ wijzigen

• Bijgewerkt

Hier kun je aangeven wat er dient te gebeuren bij een alarmmelding.

Bewegingsdetectie-instellingen inschakelen/ wijzigen:

Schakel de gevoeligheid in en stel deze in om een alarmgebeurtenis te activeren op basis van beweging.

Belangrijk ! : Het is mogelijk, wanneer je de gevoeligheid van de bewegingsmelder te hoog hebt staan, dat je als gevolg valse alarm meldingen krijgt. Verlaag de gevoeligheid probeer het opnieuw.

Belangrijk ! : om de instellingen voor bewegingsdetectie in te stellen en in te schakelen, moet je ervoor zorgen dat je Adobe Flash Player voor je browser hebt geïnstalleerd (ga naar https://get.adobe.com/flashplayer/ om de nieuwste Flash Player-versie te installeren).

Belangrijk ! : Ga je de camera in combinatie met de EM6304 NVR gebruiken dan dient de bewegingsdetectie ingeschakeld te zijn om deze functie ook op de EM6304 te kunnen gebruiken.