EM6330 Het overzicht van de webpagina, Advanced Settings, PTZ Protocol

Hier kun je de volgende instellingen voor het PTZ protocol wijzigen :

• Cruise laps: Het aantal cyclussen dat de camera moet doorlopen wanneer er op de knop Cruise gedrukt wordt.
  • PTZ Speed: De snelheid van de Pan/Tilt beweging
  • Centered after Self Check: De camera zal naar zijn middelpunt gaan wanneer de camera opnieuw wordt opgestart.
  • Activate Pan Tilt movement on alarm: Wanneer Pan/Tilt wordt gebruikt zal er wel of niet een alarm melding worden gegeven.