EM6325 IP-camera toevoegen aan NVR Eminent EM6304

• Zorg eerst dat je IP-camera is aangesloten op je thuisnetwerk.
  • Klik op de knop “Start” en log in met standaard inloggegevens. Gebruikersnaam = admin. Laat het wachtwoord leeg. Klik op “Login”.

• Klik op “Geavanceerd”.
  • Ga naar “Remote”. Je zult zien dat de netwerk video recorder automatisch je IP camera’s detecteert en deze weergeeft die op je thuisnetwerk zijn aangesloten.
  • Selecteer de IP camera die je aan de netwerk videorecorder wilt toevoegen en klik op de menuknop naast het vergrootglas.

• Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord van je IP-camera in.
  • Druk op “OK”.
  • Klik op “OK” om de instellingen op te slaan.

• U ziet de notitie “Succesvol” opgeslagen.

• Klik op “OK”.
  • Je zou nu moeten zien dat de camera is toegevoegd aan het camera overzicht.