EM6355 Het overzicht van de webpagina, Detecteer of Flash is geïnstalleerd/ingeschakeld

Let op ! : Alleen beschikbaar vanaf firmwareversie V11.4.8.1.5-20181120 en hoger:

We hebben een nieuwe functie toegevoegd aan de web interface. De web interface controleert nu automatisch of Adobe Flash is geïnstalleerd en is ingeschakeld voor de browser die je gebruikt. Als Adobe Flash niet is geïnstalleerd of ingeschakeld, krijg je het volgende scherm te zien.

Om Flash voor je browser te installeren en/of in te schakelen, klik je op de link "https://get.adobe.com/flashplayer

Je wordt nu eerst doorgestuurd naar de Adobe Flash-site om de Flash Player te downloaden en te installeren. Sluit na de installatie je browser en start je browser opnieuw op en keer terug naar de web interface. De browser zal dezelfde controle opnieuw uitvoeren, als Flash is geïnstalleerd en ingeschakeld zul je nu beeld krijgen. Wanneer Flash is geïnstalleerd, maar niet is ingeschakeld, zal je opnieuw het volgende scherm zien.

Druk opnieuw op de link "https://get.adobe.com/flashplayer" deze keer zal Flash voor je browser worden ingeschakeld, als je een melding krijgt klik dan op "Toestaan". Je wordt nu teruggebracht naar het selectiescherm, wanneer je nu weer voor de optie livestream kiest, zul je nu de live videostream van de camera kunnen zien.