EM6325 Het overzicht van de webpagina, Alarminstellingen , Alarmsettings

Je kunt hier kiezen uit één of meerdere optie:

• E-mail alarm: Er wordt een e-mail verstuurd naar een e-mail ontvanger bij een alarm melding.
  • Save image on FTP: Er wordt een momentopname opgeslagen op de ftp-server.
  • Save the video to FTP server: Er wordt een video opname opgeslagen op de ftp-server

Opmerking  ! : Er dient een micro SD-kaart geïnstalleerd te worden in de camera om video opnames naar de FTP server te kunnen zetten.

• Save image on SD card: Er wordt een momentopname opgeslagen op de micro SD kaart.
  • Save video on SD card: Er wordt een video opname opgeslagen op de micro SD kaart.
  • Alarm preset: Ga naar een opgeslagen camerapunt.
  • Image capture number: Stel hier het aantal momentopnames in die verstuurd wordt via e-mail.