EM6330 De webpagina van de camera

De Eminent camera is ook een IP-camera met zijn eigen webpagina. Dit betekent dat je op de camera kunt inloggen door het IP-adres van de camera in de adresbalk van je webbrowser in te tikken. Gebruik de volgende stappen om in de webpagina van de camera in te loggen en camera-instellingen aan te passen.

In het hoofdstuk hierna gaan we ervan uit dat je Internet Explorer als browser gebruikt. Het menu kan iets anders uitzien wanneer er een andere browser is geselecteerd.

Belangrijk ! : De IP-camera gebruikt Flash om de videostream in de webbrowser weer te geven. Zorg ervoor dat Flash is geïnstalleerd voor uw browser

Ga naar https://get.adobe.com/flashplayer/ om de meest recente Flash Player-versie te installeren.