EM8615 Lataa Android-sovellus

• Päivitetty

Lataa apk-tiedosto alla olevan linkin kautta, jotta voit kopioida sovelluksen manuaalisesti ja aloittaa asennuksen Android-laitteellesi.

https://download.eminent-online.com/media/drivers/APPS/EM8615.zip
On tärkeää, että latauksen jälkeen tiedosto puretaan zip-tiedostosta.
Kun zip-tiedosto on avattu, Windows Explorerin oikeassa yläkulmassa on teksti "Extract All"; napsauta sitä.
Aseta apk-tiedosto puretusta kansiosta Android-laitteeseesi (PC:llä/kannettavalla tietokoneella); napauta sitä aloittaaksesi asennuksen.