EM6355 CamLine Pro PC software, WiFi instelllingen

Este artículo no está disponible en su idioma. El idioma fuente original se muestra a continuación.

De camera heeft een stabiel WiFi-signaal en bandbreedte nodig om de video via het netwerk/ internet te kunnen verzenden. Als u opmerkt dat de videostream niet correct wordt weergegeven in de APP/ software/ web interface. U moet de resolutie van de camera lager instellen om de video correct te kunnen bekijken.

Hieronder vindt u een overzicht van een geschatte bandbreedte die alleen nodig is per camera per resolutie.